Masjid Tanah, 29 Oktober 2015 – YBK meraikan 33 anak istimewa ‘Pusat Pemulihan Dalam Komuniti’ (PDK) bertempat di PDK Umi, Kem Trendak, Melaka. Program amal di PDK Umi ini berlansung ketika lawatan kehadiran Puan Muda Perlis ke Kem Trendak.

Kehadiran YBK disambut oleh Pengerusi PDK, Datin Zainuriah Mustapha, AJK serta guru PDK. Dalam ucapan ringkasnya Datin Zainuriah mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengurusan YBK diatas kehadiran dan sumbangan. YBK menyumbang alatan persekolahan untuk anak-anak istimewa ini gunakan sepanjang pembelajaran. 

YBK komited untuk terus melaksanakan aktiviti ini di masa-masa akan dating. Semangat YBK Peduli! ini akan terus diterapkan di dalam program-program yang lain terutamanya program sukarelawan.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;