Gesir, 2/7/2016-  SABTU, Majlis Iftar Asrama Kasih YBK Gesir bersama kumpulan PAKA UPM (Persatuan Alumni Pelajar UPM) dan JDA (Doha) group staff Malaysia yang sedang berkhidmat di Doha Qata).

Seramai 40 orang ahli kumpulan yang hadir majlis iftar 28 ramadhan. Majlis bermula 7.25 petang dgn berbuka puasa. Selepas itu solat Maghrib berjemaah dan diteruskan dengan jamuan makan dan solat Isyak dan Tarawikh berjemaah di surau asrama. Majlis diteruskan dengan jamauan moreh dan penyerahan duit raya dan sumbangan kepada anak-anak asrama. Majlis bersurai 11.00 malam.

Pihak penmgurusan Asrama Kasih YBK Gesir merakamkan terima kasih kepada kumpulan PAKA dan JDA sekeluarga yang menyokong dan memberi semangat kepada pelajar.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;