KHAMIS 24/11/2016 - Majlis penyampaian Anugerah Kecemerlangan Sekolah Kebangsaan Gesir. Pelajar Asrama Kasih YBK Gesir Zarith Sofea Azmi menerima Anugerah Mata Pelajaran Sains Terbaik tahun 5 dan mendapat anugerah tempat pertama dalam peperiksaan akhir tahun. Balqis Muhammad Nor Iqbal mendapat anugerah mata pelajaran pendidikan agama sekolah. Muhammad fakrul Radzi mendapat anugerah sijil pegawas pusat sumber sekolah tahun 6. Muhammad syuqrie bin Ismail juga mendpat anugerah sijil pengawas sekolah tahun 6.

Uswatun Hasanah mendapat anugerah sijil pengawas sekolah. Muhammad Afiq Arshad dan Nazarul Aiman mendapat anugerah kehadiran penuh tahun 4 dan 5. Muhammad Ameer Danial bin Rosfadely mendapat anugerah tokoh versetile sekolah kerana dia mempunyai sifat serba boleh.

Pelajar Asrama Kasih YBK Gesir juga telah menyampaikan sebuah persembahan untuk tetamu yang hadir.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;