1 April 2009,  Petaling Jaya – YBK turut sama hadir dalam Majlis Diskusi Melayu Bandar – Kedudukan Ekonomi Melayu Bandar : Isu, Masalah dan Penyelesaian di Fakulti Ekonomi Dan Pentdbiran Universiti Malaya yang dianjurkan oleh Institut Perkembangan MINDA (INMIND).  Sebanyak 2 kertas kertas telah dibentang iaitu Pembangunan Usahawan Melayu Bandar, Pencapaian & Agenda  Tindakan oleh Encik Abd Ghani dan Pemilikkan Ekuiti Orang Melayu Kawasan Bandar : Realiti dan Masa Hadapan Prof. Dr. Osman Rani Hassan dari Fakulti Ekonomi Dan Pentadbiran Universiti Malaya.

Sesi diskusi ke 2 ini adalah sebahagian rancangan pra-perbincangan meja bulat bagi membincangkan masalah Melayu Bandar yang akan diadakan oleh INMIND bersama EPU, Yayasan  Strategik Melayu dan ICU

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;