1 April 2009,  Petaling Jaya – YBK turut sama hadir dalam Majlis Diskusi Melayu Bandar – Kedudukan Ekonomi Melayu Bandar : Isu, Masalah dan Penyelesaian di Fakulti Ekonomi Dan Pentdbiran Universiti Malaya yang dianjurkan oleh Institut Perkembangan MINDA (INMIND).  Sebanyak 2 kertas kertas telah dibentang iaitu Pembangunan Usahawan Melayu Bandar, Pencapaian & Agenda  Tindakan oleh Encik Abd Ghani dan Pemilikkan Ekuiti Orang Melayu Kawasan Bandar : Realiti dan Masa Hadapan Prof. Dr. Osman Rani Hassan dari Fakulti Ekonomi Dan Pentadbiran Universiti Malaya.

Sesi diskusi ke 2 ini adalah sebahagian rancangan pra-perbincangan meja bulat bagi membincangkan masalah Melayu Bandar yang akan diadakan oleh INMIND bersama EPU, Yayasan  Strategik Melayu dan ICU

🌐 BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media, Arkib & Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

📞 HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

📞 TEL : +60 (3) 7875 0036
📠 FAKS : +60 (3) 7875 0719
📧 E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;