KELANA JAYA, 6 Jun 2017 - YBK menganjurkan Iftar YBK bersama semua warga kerja dan keluarga bersama kakitangan Pusat Latihan YBK, Akademi Kemahiran YBK Gesir, Asrama Kasih YBK Serendah dan Gesir serta syarikat YBK Usahasama Group Sdn Bhd Seramai hampir 200 orang tetamu telah hadir di majlis Iftar yang diadakan di Hotel TH Kelana Jaya.

Majlis bermula jam 6.30 petang dengan tazkirah daripada Dato Pengerusi berkenaan kelebihan bulan Ramadhan. Majlis turut menyampaikan sumbangan bantuan kewangan kepada warga YBK sempena persediaan menyambut hari raya.

Selepas itu semua yang hadir bersama Dato Pengerusi dan Ahli Lembaga Pemegang Amanah menjamu berbuka puasa dan solat maghrib, isyak dan tarawikh berjemaah yang disediakan oleh TH Hotel. Ini adalah program tradisi YBK di mana setiap warga kerja berkumpul meningkatkan siraturrahim.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;