KUALA LUMPUR, 22 Disember 2018 - Program Santuni Gelandangan pada minggu ini di Masjid Jamek Sultan Abdul Samad Kuala Lumpur telah berjalan seperti biasa dengan 200 pek sarapan dan minuman panas telah diedarkan kepada rakan-rakan jalanan yang hadir. Tajaan untuk minggu ini adalah daripada Top Mix Engineering Sdn Bhd.

Program pada minggu ini turut dibantu oleh 15 orang pelajar daripada Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) cawangan UPM dan Generasi Alumni Mahasiswa Alor Gajah (GAMAG) yang diketuai oleh saudara Firdaus Baharuddin, saudari Wan Nurul Haida Wan Mohd Kamal (ketua Tugas-Tugas Khas GAMAG) dan saudara Solihin (Naib Yang Dipertua 1 GPMS UPM).

Kepada para dermawan yang ingin menyumbang atau membantu program ini, boleh menghubungi saudara Asuad di nombor 012-6174051.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;