KELANA JAYA, 1 Julai 2019 - Hari ini telah berlangsung Majlis Silatrurahim Aidilfitri Yayasan Basmi Kemiskinan. Majlis bermula pada jam 12 tengahari.

Bagi pihak YBhg. Dato’ Haji Zainal Abidin Sakom (Pengerusi YBK), YBhg Datin Saripah Ahmad, YBhg Datin Dr. Hartini Osman, Ahli-Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK, Encik Muhammad Sherhan Nizam Abdul Aziz, (Pengurus Besar YBK)dan keluarga besar YBK ingin merakamkan ucapan terima kasih kepada YBhg. Tan Sri Muhammad Muhd Taib (Pengasas YBK), YBhg. Puan Sri Asbi Rohani Asnan dan semua tetamu di atas kesudian bersama-sama di majlis hari ini.

Terima kasih buat Keluarga besar Prihatin Ehsan Holdings Sdn Bhd diatas bingkisan kasih di majlis hari ini.

Majlis juga turut dihadiri oleh mantan Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK, mantan kakitangan YBK, rakan strategik Yayasan Basmi Kemiskinan dan juga jiran di kejiranan Kelana Jaya.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;