YBK telah menerima kunjungan kerja dan mesra rakyat daripada tiga orang pengurusan daripada pihak Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) yang diwakili oleh Tuan Haji Che Zakaria bin Che Awang, Pengurus Bahagian Perancangan Stategik dan En Matulidi bin Jusoh, Penolong Pengurus Bahagian Pembasmian Kemiskinan.

Mereka telah diberi taklimat berkenaan dengan penubuhan, carta organisasi dan program-program yayasan dan menjawab persoalan yang dikemukakan. YBK mengalu-alukan minat mendalam yang ditunjukkan oleh KETENGAH dan amat berbesar hati mereka menjadikan yayasan ini sebagai contoh bagi penubuhkan yayasan untuk mempergiatkan lagi kerja-kerja pembasmian kemiskinan di negeri masing-masing.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;