Kelana Jaya, 16/8/2006 - YBK  akan bekerjasama dengan Persatuan Penjaga Jentera Elektrik Malaysia (PAJEMA) untuk menjadikan Pusat Bertauliah MLVK YBK di Gesir, Hulu Selangor sebagai pusat bagi menjalankan kursus-kursus elektrikal yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Tenaga.

Justeru, satu mou telah ditandatangani antara YBK dan PAJEMA bagi memastikan segala usaha yang akan dilaksanakan mencapai matlamatnya. YBK telah diwakili oleh Pengerusinya, YB Dato’ Haji Zainal Abidin Haji Sakom manakala PAJEMA pula diwakili oleh Presidennya, Haji Shaharuddin Ahmad Sham. Turut hadir di majlis ini ialah Haji Bing Selamat Amir, Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBK, Naib Presiden PAJEMA, Haji Arif Damanhuri dan Pengetua Pusat Bertauliah MLVK YBK, Norleza Hambali.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;