Serendah, 2/7/2008 - Rombongan ahli jawatankuasa dan pegawai dari Yayasan Al-Khadeem yang diketuai oleh Naib Ketua Hj Shahril telah melawat ke Asrama kasih YBK Serendah jam 9.30 pagi. Delegasi rombongan seramai seramai 7 orang datang untuk mendapat taklimat khas tentang operasi asrama oleh Yayasan Basmi Kemiskinan.

Taklimat tentang operasi asrama dan pengurusan pelajar asrama telah diberi oleh Pengetua Asrama Tuan Hj Abdul Latif Hussain disamping sesi soal jawab. Disamping itu mereka juga diberi taklimat berkenaan penghurusan kewangan asrama.

Taklimat ini diadakan berikutan pihak Yayasan Al-Khadeem telah membina asrama yang menguruskan lebih 60 anak-anak yatim yang terletak Bukit Kamuning kewangan dan dipanggil Rumah Harapan Al-Khadeem (Mome Of Hope) yang bernilai RM6juta. 

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;