Shah Alam - YBK telah memberi Taklimat Operasi Yayasan Kepada 5 orang Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri Selangor di Bilik Mesyuarat Tingkat 1, Bangunan ANNEX DUN Selangor. Taklimat disampaikan oleh Ahli Lembaga Pemegang Amanah dan Pegawai YBK menyentuh penubuhan YBK dan program sepanjang tahun 1993-2009.

Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri yang diketuai oleh YB Rodziah Isamil bersama YB Xavier Jayakumar, YB Yaakob Sapawi, YB Iskandar Abdul Samad dan YB Halimah Ali juga diberi penjelasan lanjut berkenaan YBK oleh Dato Zainal Abidin Hj Sakom (Pengerusi) bersama Hj Bing Selamat Amir, Datin Hartini Osman dan Dato Dr Mat Yasir Ikhsan.

Perjumpaan juga memutuskan akan mengadakan perbincangan lanjut bagaimana Kerajaan Negeri dan YBK dapat bekerjasama dalam melaksanakan program-program pembasmian kemiskian dalam negeri Selangr di masa akan datang.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;