Kuala Selangor, 28/11/2020 - Kesihatan merupakan antara kunci utama kebahagian sesebuah keluarga yang harmoni dan sejahtera. Berdasarkan faktor tersebut, Yayasan Basmi Kemiskinan mengambil pendekatan menganjurkan Program Saringan Kesihatan Reproduktif Wanita di 9 Perkampungan Tradisional Di Selangor.

Daerah Kuala Selangor dipilih sebagai lokasi  jelajah YBK yang ke-6 selepas sambutan yang paling menggalakkan dengan berkonsepkan eleman 1 Malaysia di lokasi ke-4 yang diadakan di Daerah Kuala Langat. Program ini juga dianjurkan bersama dengan Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat  dengan kerjasama Pejabat Kesihatan Daerah Kuala Selangor, LPPKN Selangor, Tadika Kemas MAWAR Kampung Jaya Setia dan JKKP Kampung Jaya Setia.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;