Kuala Selangor, 28/11/2020 - Kesihatan merupakan antara kunci utama kebahagian sesebuah keluarga yang harmoni dan sejahtera. Berdasarkan faktor tersebut, Yayasan Basmi Kemiskinan mengambil pendekatan menganjurkan Program Saringan Kesihatan Reproduktif Wanita di 9 Perkampungan Tradisional Di Selangor.

Daerah Kuala Selangor dipilih sebagai lokasi  jelajah YBK yang ke-6 selepas sambutan yang paling menggalakkan dengan berkonsepkan eleman 1 Malaysia di lokasi ke-4 yang diadakan di Daerah Kuala Langat. Program ini juga dianjurkan bersama dengan Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat  dengan kerjasama Pejabat Kesihatan Daerah Kuala Selangor, LPPKN Selangor, Tadika Kemas MAWAR Kampung Jaya Setia dan JKKP Kampung Jaya Setia.

🌐 BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media, Arkib & Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

📞 HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

📞 TEL : +60 (3) 7875 0036
📠 FAKS : +60 (3) 7875 0719
📧 E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;