Kuala Kubu Baharu - YBK telah menganjurkan Seminar Pendidikan SPM 2011 'Pecutan Terakhir' untuk pelajar-pelajar yang akan menghadapi peperiksaan SPM 2011 nanti. Seminar ini telah berlansung di Darul Quran, Kuala Kubu Baharu.


Seramai 180 pelajar daripada 7 buah sekolah menengah sekitar Hulu Selangor terbabit dalam seminar ini. Sekolah-sekolah menengah yang terlibat adalah Syed Mashor Btg Kali, Bandar Baru Batang Kali, Taman Bunga Raya 1, Bukit Sentosa, Bandar Baru Sg Buaya, Sg Choh dan Serendah dan Asrama Kasih YBK Serendah. Seminar sehari ini membabitkan tiga matapelajaran utama iaitu Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains yang disampaikan oleh penceramah berpengalaman.

Program ini dijayakan dengan kerjasama Pejabat Pelajaran Daerah Hulu Selangor yang selia oleh En Samion Sidek pegawai pendidikan PPD Hulu Selangor.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;