Serendah, 29/12/2011 - satu majlis penyerahan tugas Pengetua Asrama Kasih YBK telah diadakan di Asrama Kasih Serendah petang ini. Majlis dihadiri Pengerusi, kakitangan YBK dan asrama serta pelajar asrama.Ā  Majlis ini adalah sempena penyerahan tugas oleh Hj Abdul Latif Hussein kepada Zainiah Bt Amin yang akan mengambil-alih tugas sebagai Pemangku Pengetua Asrama Kasih YBK bermulaĀ  pada 2/1/2012.

Dalam ucapannya Dato berharap sistem pengurusan asrama yang telah dilaksanakan oleh pengurusan Tuan Hj Latif Hussein dikekalkan dengan nilai tambah yang sesuai.Ā  Beliau yakin Pemangku Pengetua baru mampu mengambil alih tugas dengan baik berdasarkan pengalamannya sebagai seorang guru dan pemimpin masyarakat. Dato Pengerusi berharap semua pelajar dan alumni terus memberi sokongan kepada asrama di masa hadapan.

Sempena majlis tesebut, semua kakitangan asrama juga telah meletakkan jawatan. Oleh kerana mereka telah berkhidmat 7-12 tahun pengurusan YBK tiada halangan dan melantik 4 orang kakitangan baru iaitu Nor Faizah bt Abdullah (Diploma digital fotografi & images di UTM, Siti Khalijah bt DahalanĀ  (Ijazah Serjana SainsĀ  Matematik USM), Halimaton Shaadiah bt Abdullah (Ijazah Serjana Muda ICT UNITAR) dan Nur Shafira KamaruddinĀ  (Ijazah Feqah & Fatwa, Universiti Sains Islam Malaysia) yang akan memulakan tugas sewal 24/12/2011

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL :Ā 03 7875 0036
FAKS :Ā 03 7875 0719
E-MEL :Ā ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;