Subang, 12/6/1996 - YBK telah membiayai pelajar Asrama Kasih melawat sambil belajar ke London selama 10 hari. Program ini hadiah kepada pelajar yang mencatat keputusan cemerlang dalamn peperiksaan. Upacara melepaskan pelajar yang mengikuti program lawatan ke London telah diadakan di Subang Airport Hotel, Subang oleh YB. Dato' Zainal Abidin Sakom, Pengerusi YBK. 5 orang pelajar tealh terpilih.

Lawatan ini diharapkan dapat memberi galakan kepada pelajar-pelajar agar berusaha lebih gigih untuk kecemerlangan pendidikan dan menjadi adik angkat Kelab UMNO Pelajar Eire, UK. Lawatan ini diharapkan akan memberi pengalaman baru kepada pelajar-pelajar berkenaan. Mereka kembali ke tanah air pada 22 Jun 96

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;