KG. GESIR TENGAH, 22 Februari 2019 - Program Motivasi Semangat Mendaki YBK memulakan sesi sulungnya untuk tahun 2019 di Akademi Kemahiran YBK Gesir (AKYBK). Sesi ini melibatkan hampir 20 orang pelatih pengambilan baru dan berlangsung selama tiga (3) jam.

Para pelatih telah diperkenalkan dengan modul Semangat Mendaki YBK yang merangkumi 5 konsep utama yang berteraskan Neuro-Linguistic Programming (NLP) dan Emotional Spiritual Quotient (ESQ). Sesi dikendalikan oleh En. Zulhairy Jalaluddin selaku Ketua Jurulatih dan dibantu oleh Audi Faliq Ibrahim. Beberapa corak (pattern) NLP turut diajar seperti 'Bulatan Kecemerlangan' dan 'State Management'.

Kepada sekolah atau institusi yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan Motivasi Semangat Mendaki, boleh berhubung dengan Audi Faliq Ibrahim di talian 019 3740 382.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;