PETALING JAYA, 22 Ogos 2019 - Motivasi Semangat Mendaki Yayasan Basmi Kemiskinan meneruskan momentumnya dengan sesi di SMK Sultan Abdul Samad, Petaling Jaya. Sesi ini melibatkan penyertaan seluruh pelajar tingkatan 2 sekolah ini iaitu seramai lebih 200 orang.

Sesi disempurnakan oleh En. Audi Faliq Ibrahim yang bertindak selaku penceramah dan beliau juga merupakan bekas pelajar sekolah ini (sesi 2000-2004). Pelajar dipecahkan kepada dua kumpulan dengan kumpulan pertama mengikuti sesi jam 8 pagi hingga 10 pagi manakala kumpulan ke-2 pada jam 11 pagi hingga 1 petang.

Para pelajar telah diperkenalkan dengan modul pengenalan Semangat Mendaki YBK termasuklah melaksanakan corak 'State Management'. Sesi turut disaksikan oleh kaunselor daripada Unit Kaunseling iaitu Pn. Valarmathi a/p Sedayan dan En. Mohd Fairil Muhamad.

Pihak sekolah mengalukan-alukan YBK untuk terus bersama melaksanakan program motivasi di samping potensi kerjasama yang lain.

BERKENAAN LAMAN INI

Dasar Privasi & Penafian
Lapor Ralat / Kesilapan

Kandungan di dalam laman web ini (foto, audio, video dan artikel) disediakan oleh Bahagian Media dan Arkib serta Bahagian Penyelidikan dan Komunikasi Korporat, Yayasan Basmi Kemiskinan. Siaran semula atau replikasi kandungan untuk tujuan komersial perlu mendapat kebenaran daripada YBK terlebih dahulu.

HUBUNGI KAMI

YAYASAN BASMI KEMISKINAN
No. 32 & 34, Jalan SS7/24,
Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

TEL : 03 7875 0036
FAKS : 03 7875 0719
E-MEL : ybk@ybk.org.my

Ikuti YBK di Media Sosial ;